VCA-gecertificeerd 20+ jaar ervaring Kleine en grote projecten Alle boor- en zaagwerkzaamheden Eigen materiaal Concurrerende tarieven

Wij kunnen alle aan
Wij kunnen alle
aan

Beton boringen Laat dat aan ons over

Turak staat bekend om zijn hoogste kwaliteit- en nauwkeurig werk. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, kleine of grote projecten, u kunt altijd rekenen op ons. Daarom bieden wij u op het gebied van betonboringen een optimale mogelijkheid om uw gewenste aanvraag perfect te verwerken.

boren

Diamant- en/of hardmetaalboren

Deze techniek stelt ons in staat met behulp van diamant- en/of hardmetaalboren, ronde gaten te maken van 8 mm tot en met 800 mm. Bij betonboringen boren wij in beton, metselwerk, cellenbeton, silicaatsteen en asfalt.

Onze zes boorploegen voeren dagdagelijks boringen uit voor aannemers van elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, bouwkunde, grond- en wegeniswerken, enz. Voor het onder hoek boren, boren van onder naar boven (met of zonder wateropvang) of het boren tot een diepte van 18 m, kan U steeds bij ons terecht.

Ook het boren en verlijmen van draadstangen en wapeningsstaven zijn voor ons een dagelijkse opdracht. Kortom, voor ieder probleem zoeken wij steeds de geschikte oplossing.

Veel gestelde vragen

Tot welke diameters kan er geboord worden?

Wij kunnen met een diamantboor standaard elke diameter van 6 tot 1500 mm. Heeft u een grotere opening nodig in uw betonnen vloer of wand? Geen probleem! Gaten met diameters tot 10.000 mm maken wij exact op maat.

Tot welke dieptes is het mogelijk om te boren bij Turak B.V?

Uit de hand boren tot 8 m zonder machinebevestiging en een dikte van de muur vanaf 20 cm.

Wat zijn de kosten van betonboringen?

Wanneer u gaten wilt laten boren in beton, dan bent u bij Turak Boor & Zaagtechniek aan het juiste adres. De kosten van betonboren zijn afhankelijk van de diameter van het gat. Wij zijn uitgerust met diamantboren voor gaten tussen 6 mm en 1500 mm.

Wilt u meer duidelijkheid over de kosten van beton boren voor uw project? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.