Zagen

Wandzagen & Vloerzagen

Wandzagen

Deze techniek stelt ons in staat om openingen te zagen van verschillende afmetingen en/of aanpassingen uit te voeren in diverse materialen zoals prefabbeton, gestorte beton, metselwerk, cellenbeton enz.

Met deze elektrisch of hydraulisch aangedreven machines, kunnen we volledig trillingsvrij, zonder stof en met een minimum aan geluidshinder zagen tot een diepte van 73 cm. Dagdagelijks bieden wij oplossingen aan aannemers van zowel industriebouw als burgerlijke bouw.

Dit behelst zowel het zagen van deur-, raam- en poortopeningen als het aanpassen van bestaande structuren zoals kolommen, balken, betonwanden, enz. Wij beschikken over 2 vrachtwagens en 4 lichte vrachtwagens elk uitgerust met het nodige materieel en machines, een watertank en een stroomgenerator van 380 V.

Wij bieden een totaalservice aan: deze gaat van het zagen van de opening, het eventueel verstevigen van de blijvende structuur tot het afvoeren van de losgezaagde st ukken en het opkuisen van de werkplaats.

Wij zagen in wanden voor bijvoorbeeld deur-/raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water of stof beperkende maatregelen. In vloeren zagen wij bijvoorbeeld trapgaten, convectorputten, dilatatie voegen, kruipluiken of lichtkoepels. Ook voor het zagen van asfalt of verse beton kunt u bij ons terecht. Hiervoor gebruiken wij onze diesel aangedreven vloerenzaag.

Gezaagde sparingen kunnen desgewenst door ons gesloopt en afgevoerd worden.

Trapgaten zagen wordt nog voordeliger bij meerdere stuks in 1 straat!!
Wij kunnen ook uw nieuwe trap leveren!

Vloerzagen

Voor zowel het zagen van oud beton, asfalt, magere beton als het zagen van vers beton in tegelvorm, of elk ander type vloerzaagwerk kan U bij ons terecht. Zelfs het uitvoeren van zaagwerken in diepvriescellen bij een omgevingstemperatuur van – 25°C is voor ons geen uitdaging meer.

Zo beschikken wij over een waaier van machines om te voldoen aan iedere vraag van onze klanten. Met onze krachtigste vloerzaagmachines zagen wij tot een diepte van 50 cm.

Wanneer in bepaalde werksituaties het zagen met een machine met explosiemotor is uitgesloten, passen wij onze werkmethode aan en zagen wij met een elektrisch aangedreven machine. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het zaagwater wordt opgezogen en dat (eventueel) de losgezaagde stukken van de werkplaats worden verwijderd.

Wij zijn 24 uur 7 dagen per week telefonisch bereikbaar

Bel ons vrijblijvend voor al uw vragen en voor meer informatie!
T: 020-260 10 60 / 020-260 05 99