VCA-gecertificeerd 20+ jaar ervaring Kleine en grote projecten Alle boor- en zaagwerkzaamheden Eigen materiaal Concurrerende tarieven

Betonzagen Wij zagen door alles heen

Turak B.V. is uitgerust met alle soorten zaagmachines van hoogste kwaliteit. Wij doen alle soorten zaagwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Onze vakmensen zijn flexibel en staan 24/7 voor u klaar.

betonzagen
wandzagen

Wandzagen

Deze techniek stelt ons in staat om openingen te zagen van verschillende afmetingen en/of aanpassingen uit te voeren in diverse materialen zoals prefabbeton, gestorte beton, metselwerk, cellenbeton enz.

Met deze elektrisch of hydraulisch aangedreven machines, kunnen we volledig trillingsvrij, zonder stof en met een minimum aan geluidshinder zagen tot een diepte van 73 cm. Dagdagelijks bieden wij oplossingen aan aannemers van zowel industriebouw als burgerlijke bouw.

Dit behelst zowel het zagen van deur-, raam- en poortopeningen als het aanpassen van bestaande structuren zoals kolommen, balken, betonwanden, enz. Wij beschikken over 2 vrachtwagens en 4 lichte vrachtwagens elk uitgerust met het nodige materieel en machines, een watertank en een stroomgenerator van 380 V.

Wij bieden een totaalservice aan: deze gaat van het zagen van de opening, het eventueel verstevigen van de blijvende structuur tot het afvoeren van de losgezaagde st ukken en het opkuisen van de werkplaats.

Wij zagen in wanden voor bijvoorbeeld deur-/raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water of stof beperkende maatregelen. In vloeren zagen wij bijvoorbeeld trapgaten, convectorputten, dilatatie voegen, kruipluiken of lichtkoepels. Ook voor het zagen van asfalt of verse beton kunt u bij ons terecht. Hiervoor gebruiken wij onze diesel aangedreven vloerenzaag.

Gezaagde sparingen kunnen desgewenst door ons gesloopt en afgevoerd worden.

Trapgaten zagen wordt nog voordeliger bij meerdere stuks in 1 straat!!
Wij kunnen ook uw nieuwe trap leveren!

Vloerzagen

Voor zowel het zagen van oud beton, asfalt, magere beton als het zagen van vers beton in tegelvorm, of elk ander type betonzagen kan u bij ons terecht. Zelfs het uitvoeren van zaagwerken in diepvriescellen bij een omgevingstemperatuur van – 25°C is voor ons geen uitdaging meer.

Zo beschikken wij over een waaier van machines om te voldoen aan iedere vraag van onze klanten. Met onze krachtigste vloerzaagmachines zagen wij tot een diepte van 50 cm.

Wanneer in bepaalde werksituaties het zagen met een machine met explosiemotor is uitgesloten, passen wij onze werkmethode aan en zagen wij met een elektrisch aangedreven machine. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het zaagwater wordt opgezogen en dat (eventueel) de losgezaagde stukken van de werkplaats worden verwijderd.

vloerzagen

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Het zagen van een snede in beton kan voor diverse doeleinden worden ingezet. De kosten van betonzagen worden bepaald door de diepte en de lengte van de snede. Wilt u weten wat het zagen van beton door Turak Boor & Zaagtechniek u kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.