VCA-gecertificeerd 20+ jaar ervaring Kleine en grote projecten Alle boor- en zaagwerkzaamheden Eigen materiaal Concurrerende tarieven

Wij frezen door
Wij frezen door

Wij sleuven & Wij frezen als geen ander

Turak B.V. is gespecialiseerd in frezen in gewapend beton, bakstenen muren, gips wanden. Wij gaan ook alle andere uitdagingen graag aan.  Wij werken trillings- en stofvrij en kunnen dankzij de juiste gereedschappen zoals een diamantgereedschap perfecte resultaat behalen.

Wij nemen u graag mee in onze freeswerkzaamheden. Hier kunt u zien hoe wij op vakkundige wijze de sleuven in de muur frezen.

frezen

Freesmachine

Op deze foto is te zien dat er in Ytong muren word gefreesd met een traditionele freesmachine maar dan op zodanige wijze aangepast dat er nagenoeg geen stof meer bij vrijkomt.

frezen

Stofzuiger

Een krachtige stofzuiger zorgt er voor dat het stof word afgezogen en dat het verzamelt word in de daarvoor bestemde plastic zak, waarna het geheel word dichtgeknoopt en getransporteerd naar de daarvoor bestemde plaats.

frezen
sleuven en frezen

Sleuvenzaag

Hier word er gewerkt met een sleuvenzaag met dubbel zaagblad. Op de bladen word water verneveld om het diamant te koelen en het proces stofvrij te maken.

sleuven en frezen

Hakhamer

Het gedeelte tussen de twee zaagsnede’s word later met een hakhamer weggehakt zodat de elektricien of de doe het zelfer de elektrabuis er zonder problemen in kan maken.

sleuven en frezen

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten van frezen?

Freeswerk is een van de specialiteiten van Turak Boor & Zaagtechniek.

De kosten hangt af van het type project. Wilt u weten wat de kosten voor u zullen zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.